Sensibio H2O

Există machiajul pe care ni-l dorim: cel care ne face să ne simțim mai frumoase și ne acoperă imperfecțiunile.

Dar, pe lângă acesta, tenul nostru se confruntă și cu un machiaj nedorit: cel format din praf, noxe, sebum, transpirație și alți factori interni și externi care ne afectează pielea. De aceea, este important să ne demachiem chiar și atunci când nu ne-am machiat.

Sensibio H2O curăță în profunzime machiajul dorit, dar și pe cel nedorit. Nu este nevoie să clătești fața după demachierea cu apa micelară Sensibio H2O, fiindcă vei simți imediat o senzație de prospețime.


Bioderma, inventatorul apei micelare Sensibio H2O, a creat soluții de curățare în profunzime pentru toate tipurile de piele. Alege soluția potrivită tipului tău de piele: sensibilă, mixtă, cu exces de sebum, cu roșeață sau deshidratată.

 

Sensibio H2O AR

Tenul se confruntă uneori cu provocări speciale, cum ar fi cuperoza, rozaceea sau roșeața care pot apărea pe piele ca un machiaj nedorit.

Sensibio H2O AR previne biologic roșeața, calmează și decongestionează pielea și îndepărtează eficient machiajul.

După fiecare demachiere cu Sensibio H2O AR, pielea este curățată în profunzime, iar ingredientele active ajută la reducerea roșeței, pe termen lung.


BREVET ROSACTIV TM

Apă de 9 ori purificată
100% siguranță
pentru piele
Apă de 9 ori purificată
100% siguranță pentru piele
Calmează roșeața
Imită mecanismele naturale ale pielii sănătoase

Sebium H2O

Sunt momente în care pielea se confruntă cu exces de sebum – fie că este vorba de perioada adolescenței sau pur și simplu o zi de vară călduroasă, sau după un antrenament la sală. Chiar dacă în aceste momente nu porți machiaj, îți simți pielea încărcată, mai lucioasă și mai puțin catifelată. Apar și imperfecțiuni care se pot menține mult timp.

Pentru recăpătarea echilibrului tenului, este necesară curățarea în profunzime.

BIODERMA oferă o nouă generaţie de tratamente împotriva imperfecţiunilor care acționează direct asupra calității sebumului datorită complexului brevetat FluidactivTM prezent în toate produsele gamei. Sebium curăță pielea în profunzime, cu delicatețe și respectă echilibrul natural al pielii.

Hydrabio H2O

După o zi petrecută la plajă sau după o plimbare prin aerul poluat al orașului, tenul are nevoie de curățare în profunzime și hidratare. Din cauza poluării, a stresului și a factorilor climatici, pielea nu se mai poate regenera în profunzime şi nici nu mai poate reţine la suprafaţă apa de care are nevoie pentru a-şi menţine echilibrul natural. Pielea devine astfel deshidratată, inconfortabilă, mai sensibilă şi îşi pierde luminozitatea.

Prezent în toată gama de produse Hydrabio, brevetul AquageniumTM stimulează proprietăţile celulare ale pielii şi reactivează procesul natural de hidratare. Hidratarea intensă a pielii este unul dintre secretele unui ten mereu frumos și sănătos.